Hitelkalkulátor

Lakáshitel a lehető legjobb feltételekkel

Egy új helyre, új lakásba költözni senkinek sem egyszerű feladat. A hitelefelvétel sem. Sok döntést kell meghozni, aggódni, nem is beszélve a sok utánajárásról. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani! Célunk, hogy minél könnyebben és zökkenő mentesebben tudd megvásárolni álmaid lakását, vagy ha már rendelkezel saját otthonnal, akkor annak bővítése, vagy akár meglévő lakáshitelének refinanszírozása is megvalósulhasson.

 

Milyen célra használhatja a lakáscélú kölcsönöket?

  • Lakásvásárlásra: Új vagy használt lakás vagy családi ház megvásárlására igényelhető jelzáloghitel.
  • Refinanszírozásra: Meglévő lakáshitelének kiváltására igényelheti ezt a típusú jelzálogkölcsönt
  • Meglévő ingatlan bővítésére:* Bővítési kölcsönök olyan építési munkákra igényelhetőek, amelyek eredményeképpen a lakás alapterülete bővül, vagy tetőtér beépítésre.
  • Építésre*: Új, önállóan forgalomképes lakóingatlan létrehozására igényelhető jelzáloghitel.
  • Felújításra: A meglévő építmény, építményrész, önálló rendeltetési egység, helyiség rendeltetésszerű és biztonságos használhatóságának, valamint üzembiztonságának megtartása érdekében végzett (jókarbantartási) tevékenység.
  • Korszerűsítésre: olyan építési engedély köteles munkálatokra, amely a tetőszerkezetet érinti, és/vagy a homlokzat megjelenését szerkezetével együtt megváltoztatja, és/vagy az önálló rendeltetési egységek számának, rendeltetésének megváltoztatásával jár

 

Néhány érv, amiért megéri minket választania:

  • Amennyiben még a kölcsönigénylési kérelem beadása előtt meg szeretné tudni, hogy jövedelmi helyzete alapján mennyi hitelre jogosult, lehetősége van előzetes hitelképesség vizsgálatot kérni.
  • Ha több ingatlant ajánl fel fedezetként, kölcsönből fedezheti a kiszemelt ingatlan akár teljes vételárát!

 

Tanácsra van szüksége?

 

Kérjen visszahívást képzett jelzálog specialistáinktól, akik minden részletre kiterjedően tudják bemutatni Önnek az elérhető konstrukciót, továbbá minden felmerült kérdésére igyekeznek a legmegfelelőbb választ megadni. Kérjen ajánlatot, mielőtt döntene!

 

Lakáshitel kérdés/igénylés

Tel: 0630 183 2300

Üzenet:


+36 30 183 2300

Lépj kapcsolatba velünk

Segítünk, ha kérdésed van.

Kapcsolatfelvétel

Korsinek András
Telefon: +3630 183 2300