Hírek

„Adóparadicsom”

Több mint hatszázmilliós kárt okozott a költségvetésnek, és jelentőshátrányba hozta tisztességes versenytársait is az a zöldségkereskedelemmelfoglalkozó bűnszervezet, amit országos akcióban számolt fel a napokban a NemzetiAdó- és Vámhivatal (NAV). A bűnbanda irányítói vagyonukkal felelnek a csalásért 

Tovább

Letöltendőt kapott az adócsaló

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eljárása alapján a TatabányaiTörvényszék költségvetési csalásért ítélte letöltendő börtönbüntetésre azt avállalkozót, aki háztartási gépek áfájával trükközött. A könyvelőt, akisegédkezett az elkövetésben, két év felfüggesztett szabadságvesztésselbüntették.

Tovább

Sofőrt mentettek a pénzügyőrök

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaiaz M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán egy árokba borult teherautóttaláltak. A pénzügyőrök kisegítették a sofőrt és kutyáját a felborult járműből.

Tovább

Elkészültek az adóbevallási tervezetek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészültaz szja-bevallási tervezetekkel, így idén a tavalyihoz képest csaknem ötszázezerreltöbben, azaz már 5,6 millióan kaphatnak segítséget az adóbevalláshoz. Atervezetek az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, áfás magánszemélyeknektámpontként szolgálnak a bevallás beadásához.

Tovább

Még több adózónak készít szja-bevallási tervezetet a NAV

Idén a NAV már mindenkinek elkészíti szja-bevallásitervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik: legyenmunkavállaló, őstermelő, áfa fizetésére kötelezett magánszemély vagy akáregyéni vállalkozó. A változásokról, a teendőkről, a határidőről és az1+1%-ról minden fontos információ megtalálható a NAV honlapján.

Tovább
Következő
+36 30 183 2300

Lépj kapcsolatba velünk

Segítünk, ha kérdésed van.

Kapcsolatfelvétel

Korsinek András
Telefon: +3630 183 2300